Hawaiian Tropic Face Spf 30

Äntligen lite regelbunden sol! Då plockas denna lilla nyhet fram. 
Krämig konsistens, smälter in fint i huden, fin färg och ok doft.

Hawaiian Tropic är ju mest kända för sin... låt oss kalla det "påtagliga", kokosdoft. Doften är lite sötsliskig med en hint av kokos. 
Jag är egentligen inget kokosdoft-fan
Jag var ingen regelbunden användare av Hawaiian Tropic då det begav sig så jag kan inte uttala mig om doftjämförelse. 

All skit som används under två veckor...

Ikväll packade jag det som ska med på semestern. Herre.gud.Säsongsskifte!

Med solen kommer nya behov. Och jäklar vad solen kom idag! Efter en totalusel sommar hittills blev alla lite smått hysteriska idag. 
Så även RedHead. Som brände sig. Trots att jag smörjde in mig. Och garvade högt åt karlns bondbränna. 
Sen såg han MIN rygg.
Jag säger bara: Skrattar bäst som skrattar sist.

Då insåg jag att det var dags att steppa upp. Och det började med ett säsongsskifte i duschen. 


Niveas In-Shower-lotion i smaken "Pampering Honey" torkades av och åkte ner i lådan. Fram kom istället In-Shower Refreshing After Sun Lotion.

Första intrycket: inte lika mjuk och cremig som Honey. Mer fast i konsistensen, som en vanlig lotion. Känns skön mot huden.
Men luktade... liksom... farfar.
Missförstå mig rätt, min farfar var en fantastiskt stilig man. Alltid fräsch och luktade gott av någon exklusiv after shave eller eau de cologne.
Men det är just det. Det luktar det där äldre, stiliga. Inte uppfräschande gurkigt som jag förväntade mig. Jag är dessutom fan av deras vanliga after sun ju! 
Vi håller tummarna att intrycket förändras allt eftersom jag använder det. 

H&M Exclusive!

Japp. Den här lilla skönheten har H&M exklusivitet på. Det är Doves duschcreme i nya doften Cocoanut & Jasmine Petals. Och den luktar faktiskt riktigt yummy! 
Jag är ju annars vääääldigt skeptisk till kokosdoftande grejer... Jag, som ÄLSKAR kokos, har inte hittat NÅGON kokosdoftande produkt som jag bara vill sitta och sniffa på i tid och otid. Smeta in mig med om och om igen. Spraya ner mig med och gå ut bland folk. 
Just kokos är en sådan doft som inte är lätt att kopiera. Körsbär samma sak. Pistage ytterligare ett exempel. Konstgjordheten lyser igenom på varje produkt. 
Grejer med den här duschcremen är ju kanske just det. 
Det doftar inte så mycket kokos.

Då tar vi till hårdhandskarna då då...

Idag fick jag nog av allt vad skivande naglar heter och gick in på Kicks för att se vad jag kunde hitta. OPIs Nail Envy ligger och hägrar men eftersom dem inte fanns varken på Kicks eller Åhléns fick jag vända mig mot någonting annat. Det blev Mavala Scientifique Nagelhärdare. 65 kr är ju så totalt överkomligt när Nail Envy går på typ 260kr. Dessutom gillar jag skillnaden i tillvägagångssätt: 
Nail Envy: Pensla ett lager varje dag i en vecka. Ta bort. Börja från början. 
Uäk. Asjobbigt.
Mavala: Pensla en gång i veckan. 
Mycket bättre. Dessutom satte sig den här meningen från Mavalas förpackning: " Härdar nageln genom att binda ihop nagelns tre skikt."
C'est genial! Givetvis! Det är ju det som är problemet! Och när jag öppnade förpackningen slog det mig: Den här har jag ju haft förut! Massa år sedan stod jag och penslade tipparna med den här lilla gröna vätskan! Jag hade inte tålamodet att fortsätta kuren då (skulle antagligen ut och rajraja..) men nu är man ju både äldre och visare (och framför allt mer om sig och kring sig). 

Jaha. Då ska vi se vad sen här lilla ytte-bytteflaskan kan utföra för mirakel..! 2 ml och ska räcka för ett helt år. Man startar med en gång i veckan och sen två-tre gånger/månad. Dag 1 alltså utförd.

Vi håller alla stackars skivande tummar! 

RSS 2.0