L'Oréal Color Riche Ombre Pur.

Titta vad som dykt upp!
 Jag som letat så länge efter en bra ny svart skugga! Idag kom de. Så nu får vi se.

L'Oréal säger om dessa 

Lyckliga dagar!

Vissa dagar älskar jag mitt jobb lite mer än vanligt..! 
Ytterligare en Idadoraleverans.

Idag fick jag ett ex av Isadoras Twist Up Blusher i färgen Coral Island.

Som första intryck tycker jag att den verkar lite i mjölkigaste laget. Jag hade förväntat mig ett mer glossigt, skirt resultat. Och jag vet inte om färgen är rätt för mig, men here we go!

Konsistensen är riktigt behaglig.Så nu ska här smetas. 


Dagens naglar


Bas: Essie Millionnails + Essie Ridge Filler.
Lack: 2 lager Essie Hide &Go Chic, våren 2014, accentnagel L'Oréal 842 Sequin Explosion.
Topp: Seche Vite

En vanlig dag på jobbet...L'Oréal/Matbelline representanten var förbi idag och visade lite vårnyheter. Hon hade med sig dessa nagellack, förutom ringfingrets färg. Jag hade målat med Essies Romper Room från vårkollektionen och när hon visade dessa nyheter var jag bara tvungen att dra på ett lager..! :-) Tummen har ... Pekfingret har gula ... Långfingret har aprikosa ... (Ringfingret nämnda Romper Room) och lillfingret har L'Oréals strukturlack Jean från Miss Jeanskollektionen. Färgerna är lite missvisande eftersom de är målade på ett ljusrosa cremelack som både ljusar och cremar upp dem. Otroligt fina dock!

Jag fick också kladda lite på de nya nyanserna från L'Oréals ögonpennor. Också väldigt fina nyanser med superfin hållbarhet! De ser jag också fram emot!

De oj-så-omtalade Baby Lipsen från Maybelline är också här. Och kidsen piper av lycka när de kommer in i butiken. Så jag måste nog köpa alla. 
Den som väntar på något gott..!!!
Jaha. Och se på den! Dagen efter. Det var tajming om något! 

Och givetvis var jag tvungen att köpa båda två. 

Maybelline ColorShow Stripped Nudes Collection

De två lacken jag hittade var tydligen från Maybellines Stripped Nudes-kollektion för våren 2014. 


Inspanat på Åhléns.

Var en sväng på lunchen inne på Åhléns bara för att kolla läget, och gissa vad jag hittade! Lite nya flaskor från Maybelline. Två kombos, en blek nude med tillhörande guldglitter och en varmare nude med tillhörande kopparglitter. Swoooon!

Jag höll dem i handen för att gå och betala. Då slog mig tanken att de KANSKE kommer in till oss snart. L'Oréal-Helena har inte sagt något om dem så jag var lite osäker. Skulle jag våga chansa? Jag ger det en vecka. Har de inte kommit in till nästa fredag då plockar jag dem på Åhléns. 

Och nu: hemåt och googla på detta!

RSS 2.0