Finito! Surprise.

Nu börjar det nästan bli löjligt. 😝 Inte för att det är så värst spännande produkter, en duschcreme, en body creme och en ansiktscreme, alla varuprover från Nivea. Men själva grejen gör att det är värt ett inlägg i sig. 

En av mina favoritduschcremer från Nivea. Doften är fantastisk av Hawaii-blommor och de små kulorna innehåller olja för en skön och mjukgörande effekt när man tvålar in sig. 


Klassiker. Krämig och skön. Lagom mittemellan tjock. Och god klassisk Niveadoft.

Också en bra produkt. Deras senaste, och i egna ord, bästa anti-ageingteknologi.  Väldigt skön konsistens och behaglig Niveadoft. Nudes? Not my cup of Tea.

Så vi får se om den här lilla rackaren kan ändra på det. Fick ett ex av den här idag och den tänder inget större inom mig. Men vi får se. Jag är inte den som är den. Maybelline The Nudes-paletten 

Gissa vad. Finito!

Vad är det som händer?! Ingenting har tagit slut på flera månader, och så nu detta!

Ett av stans bästa torrschampon. Bra resultat utan att bli för pudrig men lite kvalmig doft. Och varför gör de inget till rött hår?! 69.50 på H&M i flera dofter. 

Finito!En av mina absoluta favoriter. Funkar suveränt med Real Techniques Expert Face Brush.
Topptäckning, topphållbarhet och bara allmänt topp. 

Vad man behöver. Och inte behöver.

Ni vet de där duschgeléerna från Body Shop jag köpte idag?
Ett bra exempel på något jag INTE behöver. 

Och den där Body Buttern? Ytterligare ett bra exempel på något jag INTE behöver.

😂

Mini-haul!

Som det så fantastisk populärt heter! Hur många produkter måste det förresten vara för att räknas som ett mini-haul? Jag köpte iaf fyra grejer på två ställen. Räknas det då som ett stort haul kanske? What. Ever. 


Två duschgeleer och en body butter från Body Shop i serien Sweet Lemon. Ääääälskar den doften och borde köpt fler för de var på rea för typ 35kr/st. 

Sen gick jag till NYX och kom äntligen över deras Matte lipstick i färgen Whipped Caviar som varit slut hur irriterande länge som helst. Så nu blir det till att testa. För den här ska vara en bra dupe till Kylie Jenners hysteriskt hypade läppar. Samtidigt tog jag ett till pigment Ultra Pearl Mania i färgen Lime Pearl. Också ett kanonköp för 59kr. Jag gillar dem jättemycket, och för den summan är det inget snack. 


Finito!

Jaha. En avslutad produkt kommer sällan ensam, eller hur heter det? 😝

Den här lilla rackaren heter Chocomania och är en miniversion av Body Shops fantastiska body butter. För en herrans massa år sedan (dvs när den släpptes 2013...) fick jag två stycken av den här och kan inte riktigt bestämma mig. Gillar jag den eller inte? 
Produkten. Absolut.
Men doften? Hm.
Den är vääääldigt chokladig, nästan på gränsen till övermäktig. Eller är den till och med över gränsen? Den hade varit mer ok om den inte hade suttit i så jäkla länge! Två oduschade dagar senare känner jag fortfarande pustar av den. Och det blir för mycket. 

Nä. Jag bestämde mig medan jag skrev detta. Jag gillar inte doften. Jäkla skönt att de är slut nu. 

Finito!Niveas In-Shower Lotion ska användas efter duschgelen och sköljas av. Det känns lite märkligt men man vänjer sig. Många är skeptiska och tror att den lämnar en hinna efter sig eller gör handduken äcklig. Men det sker bara om man inte sköljer av sig som man ska. Bara vanlig avsköljning, som efter duschgele. 
På sommaren duger det alldeles utmärkt med bara den här, ingen övrig insmörjning behövs. På vintern dock, är den ett bra komplement till den vanliga insmörjninen eftersom jag har en tendens att bli extra torr på bl a benen. 
Det enda som gör att jag inte kommer köpa just den här igen är doften. Jag gillar Niveas klassiska doft, men i den här tappningen blir den lite för kvalmig. Den har inte riktigt kommit till sin rätt. Men jag har en after sun-version som nu i perfekt tid åker fram. :-) H&M Beauty del 1. Utbildning.

Som de flesta av er vet vid det här laget ska H&M släppa sitt nya beauty-utbud runt v. 30. Ni som inte läst er till det har garanterat märkt av det ute i butikerna där var och varannan produkt tagit slut. Allt ska bytas ut. Och då menar jag ALLT. 
Eller. Nja. Vissa formula kommer vara de samma fast i snyggare, smartare förpackning. Jag är helt psyched ang det här för det är en storsatsning utan dess like!

Och nu är det dags att se what it's all about. Dags för Beauty-utbildning på H&Ms huvudkontor!

RSS 2.0