NOTD

Isadora Gel Nail Lacquer i färgen Midnight, en av höstnyheterna. Färgen i flaskan är fantastiskt metalliclila men väl på nageln tappar den det mesta av sin metallic-het och blir bara mörklila. Visserligen en vacker höstlila, men ändå.

Nytt i borstlådan: Real Techniques!

Av de sex som kommit in på H&M blev det dessa två till slut: Shading Brush och Expert Face Brush. 


Men jag vaknar fortfarande om nätterna och fantiserar om dagarna. Det viskas nämligen förföriskt i mitt huvud. Jag hör röster från de resterande borstarna. "Kööööp oss. Kööööp oss!" 
Och jag är inte stark...

Real Techniques borstar på H&M!

Say what??! Lägg av! Nämen! Vad i helsike??! Osv osv.

Vad skådar nu mitt norra öga?
Foundation brush
Shading brush
Rouge brush
Strippling brush
Expert Face brush
Powder brush
Och allt till det facila priset 70-140kr!

Real Techniques borstar har inte funnits tidigare i butik då det här lär ju orsaka rusning! 
Och jag instämmer: Got to have me some!!

Nya kulörer till Isadoras Gel lack.

Inte en DAG för tidigt! Och riktigt snygga också! Det Metalliclila och mörkt vinröda var det som direkt fångade mitt sugna lacköga och fick det att klia i plånboken. 

Och vem är jag att motstå en sådan frestelse? 

Schwarzkopf XXL Ultra Brights-hårfärger

Nytt i Schwarzkopf Live Color XXL-serien är 15-tvättarsfärgen Ultra Brights som håller sig snygga i 15 tvättar, vilket ju är helt lagom när det gäller sådana här färger: rosa, knallröd, lila och blå.
Så fruktansvärt sugen!!!

60-talet ringde...

...och ville ha tillbaka sin kakmascara.Det här trodde jag väl aldrig! Jag har hört farmödrar, mormödrar, fastrar och mostrar orera om denna produkt. De har med tydlighet visat mig hur de applicerade denna produkt. Asken i hand, den lilla borsten drogs fram och tillbaka över produkten. Om hur det var det enda som gick att få tag på. Hur man, när mascaran torkat, spottade i den för att blöta upp det hela. Jag har bara ett ord till er: ÖGONINFLAMMATION.

Isadora Flashing Volume Mascara


Ojojoj, så mycket formula som kommer upp på borsten! I love it!
Fast när man ser borsten för första gången blir man skeptisk. En hårspole i miniformat?! Hur ska det här fungera? 

Men det gör det! Med den äran! Jag är glatt överraskad av Flashing Volume och får känningar av den där kittlande, eftersökta "det-här-kan-vara-början-på-en-härlig-vänskap"-känslan..! Ni vet den där känslan när man bara vill sminka av sig direkt för att få använda produkten igen... och igen... och igen, bara för att få se om känslan stannar kvar. Den där känslan som gör all besvikelse över riktiga skitprodukter och alla spenderade kronor värt mödan. Den där känslan som förenar alla oss sminknördar världen över.
Lyckan över att någon äntligen gjort någonting rätt.
Kicken.

Isadora Pro Tect primer spf 30

Och vad är nu detta? Lagom till hösten..?  
Hm. Spännande.

Men så dyker det upp igen. Det där ordet. Anti-ageing.
Jag måste lära mig att arbeta med det, inte mot det. 

Resultatet uteblev...

Analysen av L'Oréals Infallible Nailpolish uteblev. Jag lackade över det med några nya lack som kommit in. Men som jag vill minnas så satt det ok fram tills dess... Jag får återkomma med fler analyser snarast. Sorry. Blev lite ivrig på de nya lacken. 

Maybelline Color Show Vinyl, nagellack limited edition

Med en yta lite som en gammal vinylskiva (vet kidsen ens vad en vinylskiva ÄR?!) blir dessa nyheter med en halvmatt, nästan lite gummi-aktiv finish. 


Röd, svart, teal, grå och mörkrosa är färgerna. 

L'Oréal Infallible NailpolishNågonting, kan det vara mitt jobb..?!, gör att nagellack sitter som olja på en teflonpanna. Jag lackar på morgonen och redan på kvällen har det skavts av på topparna. Och det spelar ingen roll vilket märke, NK som Lidl. Inte heller baslack eller topcoat.
Katastrof. Så allehanda lösningar är välkomna. Jag är öppen för alla förslag, idéer och uppfinningar.
•Depends uv-lampa funkade väl ok men naglarna tog mycket stryk när lacket började ramla av. Lite för skivande naglar dessutom. Lacket följde ju med när nageln skivade sig. 
För att inte tala om den lilla detaljen att det är totalindraget för försäljning.
•Isadoras nyhet gellack utan lampa är det som sitter bäst hittills. Det utlovas över en vecka, jag blev supernöjd med tre dagar. 


Det här blir spännande. Färg 001 Stay Nude. Kanske inte den bästa av färger på mig men, hey!, den var gratis! 

Vad ni ser på bilden är 2 lager lack och 1 lager gel. 
Inte en av de mest lättarbetade formula men det mesta löste sig med lager 2. Dock fick jag lite småbubblor i lacket, jag var nog lite för snabb mellan lagren. Och lite färg fastnade på gelpenseln. Minuspoäng. Där hade jag låtit det torka ordentligt. 

Då så. Bring it on, Infallible..!

L'Oréal-leverans.

Idag, Helena kom förbi. Yay!!

Ödet, eller vad?!

Idag hade jag äntligen köpt mig ett nytt bronzing puder, tänkte prova Isadoras 45 Highlight Tan. Jag hade precis plockat upp det gamla, Maybelline Dream SunGlow, för att jämföra färgerna, när det gamla, som i protest, föll rakt ner i handfatet och gick i bitar!


Är inte det ödet så vet jag inte..! 


Maybelline Mono skugga

Och för att matcha den nya mascaran släpps de nya monoskuggorna. Kanonfina med mönster och allt! 

Nivea goodie bag.

Denna sattes i min hand tidigare idag. Perfekt! Jag hade nästan slut på duschgele. ;-) 


Den innehöll nämligen inte mindre än duschgeleer, nya Honey&Milk och Creme Care och de nya innan dess: Creme Coconut och Hawaii Flower&oil. 

Den innehöll också Niveas storsäljande Q10-créme i energizing-versionen. (Ni som läser bloggen minns kanske min ilska härom dagen över att beblandas med anti ageingprodukter. Det kallas Förnekelse.)

Nivea kommer nu också med en CC (Color Correcting) med Q10. (Var hon först inne och spionerade på mig för att sedan plocka ihop påsen??!) RSS 2.0