Max Factor Luminizer Foundation och Eye Luminizer brightener.

V. 37 släpper Max Factor en ny foundation: Skin Luminizer. 


Det är en ny lystergivande foundation i 6 nyanser och till det släpps det en ögonconcealer i en nyans, light/medium. Dessa produkter ska ge direkt lyster åt hyn tack vare reflekterande partiklar. Båda är utan spf som ett alternativ till dem som inte vill ha det. Hörde något om att spf tydligen inte är så poppis vid fotografering för det gör sig inte så bra på bild. Kanske har kidsen klagat att de inte är nöjda med sina selfies..! 😝 Inget större problem för oss, den stora massan, alltså. 
Men jag får väl testa den teorin imorgon... 😉





RedHead rapporterar: Estelle & Thild Cleansing Gel

En vecka senare. 
Lite imponerad. 

Gelén är aningens lösflytande, (lätt att ta för myckey) doftfri (inte riktigt min grej men ok då..) och mjukt löddrande. Efter en veckas användande är hyn fortfarande ren. Inga finnar eller utslag. Och den känns ren också. Så gelén gör rent. Den tar t.o.m. bort smink, vilket jag var tveksam till om en så mild rengöring skulle göra. Och för att en rengöring ska få högt betyg i min bok gäller det att även sminket åker väck. 
Tyvärr har jag inte än märkt någon skillnad på min rosacea men jag inser att detta kan ta tid att bli av med så jag har ingen brådska. 

Men den här produkten är värd ett högt betyg och jag rekommenderar den glatt till höger och vänster. Hade den haft en liten mild parfymering (jag vet, motsägelsefullt i en så mild, ekologisk produkt) och lite mer trögflytande konsistens så hade den kammat hem full pott, men ändå:

Betyg: 4,5/5

En bild säger mer än tusen ord...



Och just den här bilden visar en kanonform på vinge till min ögonform! Det här blev basen till min nya sminkning jag provade på i dag, supersvart sotning med svart kohlpenna och brun/vinröd transitionfärg. Så jäkla snyggt!! Även om ni inte kan se det än av den här bilden. Se det mer som en liten påminnelse till mig själv till nästa gång ;-) 

Uff! En ny favorit!!

Maybelline ColorDrama Intense Velvet Lip Pencil i 410 "Fab Orange"!!!


Vilken kräma! Vilken applicering! Vilken färg! Vilken hållbarhet! 
Måste. Ha. Fler.


Maybelline läppstift i nya färger.

Inte så höstliga om jag får säga det själv. Summer Pink? 

Maybelline Colossal Leather Black.

För er som gillar Maybellines Colossalserie med sin stora tjocka voluminösa borste har jag goda nyheter! Det kommer en Leather Black. 
Svart hylsa med gul text.
En volymmascara med matt läderfinish.
I butik v 37. Pris 139kr.

Estelle & Thild Cleansing Gel

Och jag fortsätter kampen mot min egendiagnostiserade rosacea.
Jag har ju snöat in på att det är min älskade L'Oréal Cleansing Mousse som är boven i dramat och har därför ställt undan alla mina flaskor låååångt in i skåpet för att inte frestas att använda dem igen. Nu är det nolltolerans! Inget fusk! Men jag går och sneglar på dem varje gång jag är i närheten. För rosacea eller inte, min hy har aldrig varit renare eller finare än nu. 
På Apoteket köpte jag idag Estelle & Thilds Cleansing Gel för jag tänkte att mildare rengöring än så här går det väl inte att få! Ekologiskt till 98%, fritt från parabener, silikoner och parfymer. Priset 179kr. Låter kanon. Hoppas bara det rengör nu också...

Essie hösten 2014 "Dressed to kilt"

Det spelar ingen roll. Hur mycket jag än protesterar, vägrar och ignorerar. Hösten är på väg. Och nu har höstkollektionerna börjat droppa in i affärerna. Isadora berättade jag om igår och här kommer Essies höstversion.

"Dressed to kilt" är som vanligt sex lack varav huvudnumret är ett rött krämlack. 

Isadora Coffee & Poetry

Den här kollektionen kan nog vara något. Ena paletten verkar riktigt intressant. Bilder kommer snart. 

L'Oréal Paris Skin Protector-serien.

Créme, instant brightening, serum och ögoncreme. 

Garnier Miracle Cream

Det är bara att inse. Jag börjar bli äldre. Äldre än vad jag själv vill inse och känner mig som. Och jag hatar faktumet att jag måste använda mig av anti-ageingprodukter. Bara ordet i samband med mig själv gör mig arg. Jag kommer nog ha svårt att bli gammal. 




Det enda roliga är väl att man får prova på den här. Fast i samma veva lanserar L'Oréal sin nya ungdomsserie..! Som INTE riktar sig till mig! Bit ihop och fortsätt. 

Miracle Cream är en BB-créme med anti-agefunktion...

...som börjar som en vanlig créme...


...för att vid insmörjning bli ljust brunfärgad tack vare micropärlor...



...för att till sist sjunka in som en utjämnande créme över huden.

Doften är fräscht blommig och konsistensen lättarbetad. Och den ger verkligen ett slätare resultat. Porer minimeras och hudfärgen blir utjämnad. 

Det här kanske kan vara något. Anti-ageingprodukt eller inte.

Maybelline Master Lip Liner och Brow Drama

Nytt från Maybelline i form av en chunky läppenna! Ser lovande ut. Lagom storlek på dem också. Priset är
Swaches kommer snart!

Dessutom har Brow Drama, ögonbrynsmascaran, kommit i transparent version för oss som bara vill ha formandet, inte färgen. Jag är riktigt nöjd med min Brow Drama i Medium Brown och en ofärgad version är också den välkommen ner i min necessär. :-)

Sephora mini-haul!

Jag är lite besviken på mig själv.
T skulle plötsligt spela golf två dagar i rad och när han såg min talande, missnöjda min erbjöd han mig snabbt en muta;
-Du får mitt kort och två ensamma timmar på Sephora. 
.....
You're on!!

Idag åkte jag dit. 
Och åkte hem futtiga 570kr fattigare.
Missförstå mig rätt. 
Jag har väldigt stor respekt för pengar. Hemska, ovälkomna tankar har börjat drabba mig på sistone. Tankar som: "Nä, en sån där behöver jag inte." och "Jag gör slut på den jag har hemma först innan jag köper en ny." eller "jag har faktiskt en nästan likadan redan."
Men det har, TYVÄRR, uppstått någon sorts spärr inom mig så att jag inte kan gå bärsärkargång och sprättsprång längre!! Snyft!!
Har det till slut drabbat mig?!
Att inte längre få en kick av att shoppa??!!

Till mitt försvar kan sägas att jag hade gjort bättre ifrån mig om jag jade haft mer tid på mig. Så ett återbesök är redan inplanerat.  :-) 

Men nu ska vi sluta tycka synd om oss själva och njuta av det jag faktiskt fick med mig hem.




Sephora Jumbo Liner 12H wear waterproof i färgerna 09 Khaki och 15 Purple. Jag håller på för fullt och testar dem både som eyeliner och skugga.


Tre penslar följde med:
73 Crease shadow
81 Cream shadow och
90 Must-have angled Liner.

Har inte testat något av Sephoras egna produktion på säkert 10 år! En sned rougeborste, ett (fortfarande oöppnat 😣) rosaglittrigt läppglans) och en guldskugga var det sista jag handlade. Det var i Frankrike, de hade inte öppnat här än och Sephora var det hetaste heta när man var utomlands. Är visserligen det fortfarande.. När man är utomlands.


Isadora Face Sculptor

Två stycken dosor med tre stycken funktioner var; en bronzer, ett rouge och en highlighter. Två olika färgställningar men dock väldans lika varandra. Jag får väl helt enkelt införskaffa båda och göra en rejäl jämförelse. Vad gör man inte för allmänheten och dess upplysning? 


Finito!


Den här kastar jag i soporna med tungt hjärta. Got2B Rockin' It torrschampo är en av mina absoluta favoriter på torrschampofronten. Doften är fräscht citrusig och man blir inte dammig som av vissa torrschampon. (Alltså kan man använda den även som mörkhårig.) Resultatet håller sig länge och dessutom är flaskan riktigt snygg. Priset ligger på 69kr, jag köpte min på H&M.

Så den här blire påfyllning av snarast!


Dagens fejs.




Hur kommer det sig att alla blir så snygga på sina selfies medan jag ser ut som någonting man ser genom ett fisköga?!

Concealer: L'Oréal True Match
Foundation: Isadora WakeUp makeup
Solpuder: Clinique
Rouge: L'Oréal True Match
Ögon: L'Oréal 


Mascara: Isadora Volume&Curl
Läppar: Isadora lipliner Mocca Rose, Isadora matte Lipstick 01 Bohemian Nude. 

L'Oréal Color Riche L'Ombre Pure

L'Oréals nya skuggor kommer nu i tre limited edition-färger:

- 306 Place Vendôme, smoky
- 404 Blue Jean, pop
- 406 Mauvie Star, pop









Place Vendôme, en fantastisk metallic-silver 



Blue Jean, en skimrande babyblå 


Mauvie Star, en rödlila som vid applicering skimrar åt det blå hållet.

Essie Summer 2014 "Urban Jungle"



Japp. Tillslut tröttnade jag på att vänta på mina Haute In The Heat-flaskor och öppnade helt enkelt min reservpåse med lacket jag köpte på Åhléns. 

Och jag är Sååå nöjd! 
Titta bara på den här skönheten.
Vit.
Grå.
Rosa. 
Så mycket i en enda färg. Som vit fast ändå inte. Och så är det ju Essie. Dvs. Kanonformula.



Två lager lack med ett lager Seche Vite överlack.

RSS 2.0